Sări la conţinut

Terapie educațională la domiciliu #edulier

2 noiembrie 2016

Dragi părinți, dragi educatori, învățători, profesori,

Ne bucură să anunțăm un nou serviciu pe care il lansăm astăzi, în sprijinul copiilor cu dificultăți de învățare: terapia educațională la domiciliu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

prietenii literelor

Centrul Edulier de asistență a copiilor cu dificultăți de învățare este un proiect al Asociației Edulier. Ajutăm peste 100 de copii cu TSI ( tulburări specifice de învățare) să recupereze întârzierile în învățare, să se acomodeze cu mediul școlar, să capete încredere în ei, să se împrietenească cu literele, cititul, cifrele, calculele matematice.

Terapia educațională la domiciliu este destinată copiilor din clasele primare, din zona București și limitrof . Noi credem că o evaluare și intervenție timpurie asigură succesul școlar ulterior. Prin sedințele de terapie, specialiștii vor lucra, pe baza planului educațional stabilit în comun cu părinții, acele aspecte la care copilul prezintă întârzieri, care nu sunt partea lui preferată, care pun probleme la clasă sau cu temele pentru acasă.

Terapia educațională la domiciliu se face săptămânal, constanța în intervenție fiind factorul decisiv spre succes.

Ce pași trebuie urmați?

 1. Există o evaluare pentru dificultăți de învățare a copilului ( dislexie, discalculie, disgrafie, deficit de atenție)?

Dacă există deja o evaluare și doriți sprijinul echipei Centrului Edulier, la domiciliul propriu, vă rugăm să vă înscrieți aici: Formular Înscriere

Veți fi contactat de unul din colegii noștri pentru stabilirea detaliilor.

2. Nu există o astfel de evaluare.

Ca părinte sau cadru didactic recomandăm să urmăriți  semnele care trag un semnal de alarmă despre o dificultate de învățare? Iată-le:

 1. inversează literele, cifrele atunci când scrie
 2.  citește lent
 3. scrie cu greșeli, omisiuni, repetiții
 4.  face cu greu transcrieri
 5. are dificultăți de coordonare și la sporturile de echipă
 6. încurcă frecvent stânga și dreapta
 7. are atenția scăzută,
 8. își pierde repede răbdarea
 9. urmărește cu dificultate instrucțiunile
 10. este dezorganizat
 11. își face lecțiile cu pauze frecvente

Dacă ați bifat mai multe semne, atunci înscrieți copilul la evaluare complexă. Înscrierea copiilor la EVALUAREA COMPLEXĂ se poate face de către părinți, indiferent de localitatea de domiciliu, în următorul formular, cu menționarea-evaluare complexă – http://bit.ly/1KrS1WP

Evaluarea complexă se va face la Centrul Edulier din București, strada Lipova nr 23, sector 1, iar pentru alte detalii puteți să ne contactați la 0213138344 sau 0744980192.

Centrul Edulier, destinat copiilor cu TSI,  oferă, pentru prima dată în România, servicii special destinate copiilor ce prezintă dificultăți de scriere, citire, memorare, calculare. Aici derulăm programe de evaluare și intervenție timpurie, de terapie educațională digitalăproiect sprijinit de Telekom România, terapie cu animale, proiect susținut de Animax, terapie prin artă, muzică, grupuri de sprijin emoțional, grupuri de pregătire pentru trecerea în clasa a V-a. Lucrăm cu peste 100 de copii cu astfel de dificultăți și cu familiile lor, împreună cu profesorii, terapeuții, cadrele didactice.

Succes în munca de zi cu zi alături de copii,

Edulierii

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: