Sări la conţinut

Edulier-Trimite un copil în tabără 2017, un succes!

26 iulie 2017

Edulier a organizat și anul acesta  campania umanitară Trimite un copil în tabără!

În perioada 10-15 iulie 2017, Edulier a reușit să trimită, cu ajutorul tău, 20 de copilași pe care asociația îi susține în Ilfov,București,  Botoșani, Bihor, Cluj, zone rurale, în prima lor tabără la mare.

Anii trecuți,  câțiva dintre copiii noștri mergeau în prima lor tabără, fie la munte, fie la mare, la cort! S-au scris povesti frumoase, s-au legat multe prietenii.

Pentru noi, echipa Edulier, a fost fantastic ca, in 30 de zile de muncă intensă, să reușim să adunăm atâția prieteni, atâtea resurse, inimi, țări.


În cele 5 zile de tabără s-au derulat activități educaționale diverse, club de lectură, experimente științifice, karaoke, jocuri pe plajă.

Avem de mulțumit tuturor celor ce ne-au ajutat cu biletele de tren! Altfel nu puteam ajunge acolo!

Copiii au dormit în primul base camp din România, un cort cu capacitatea de 20 de locuri. Mulțumim pentru sprijin- Eugen, Della, Fundația Fan Curier, Roxana. Mulțumim Mioara că ne-ai ajutat cu corturile imprumutate, în care au dormit adolescenții noștri. Avem de mulțumit Carmen și Suzanne, pentru paturici polar, dar și Codruta și tuturor celor ce ne-au ajutat să dotăm corturile cu pernute, polare, pleduri.


Toate momentele zilei au avut parte de sprijin: micul dejun (Solaris, mulțumim!), gustările ( mulțumim pentru inghețată, pepene, ciocolată biscuiți), plajă( mulțumim pentru loțiuni Alexandra și Avon), dușuri ( Mulțumim Himalaya pentru prosoape, săpun, șampoane), hidratarea zilnică ( Himalaya ne-a dat sticluțe de apă), masa de prânz (vă mulțumim tuturor celor ce ne-ati oferit bonuri de masă, tickete, bani), castronele și cănuțe de inox procurate cu ajutorul vostru, murături și dulcețuri de la Salon Georgia-Aiud- Mulțumim Adriana Duna.

Mulțumim Andreea Stoica, Ana Maria Irimia, Fun Science pentru coordonarea activităților educaționale. Nu ne-a lipsit focul de tabără.

Mulțumim Impreuna pentru Constanta si Isabela Stefan-Iorga pentru facilitarea accesului la Delfinariu, Rezervația naturală. Mulțumim Free Communication pentru ajutorul cu pelerine de ploaie pentru voluntari și pitici. La fel, Mioara Radu pentru pelerinele de ploaie pentru micuții noștri. Nu ne-au trebuit, dar ne sunt de folos in continuare. Și ție îți mulțumim pentru toată strădania pe parcursul acestei campanii.

Avem de mulțumit pentru colace, aripioare, seturi de plajă, seturi de construit castele de nisip  – Oana Cristea, Pastel, Bancpost si altor prieteni buni ce ne-au sprijinit.

Mulțumim Eva Litcanu si Cercetașii Mării care ne-au fost, ca de obicei, cei mai buni parteneri.

MULȚUMIRILE noastre pleacă și către: Ranevents, Lantec, Himalaya, Semper Sano, Il Passo, Gar Construct.

Din inimă le mulțumim și celor ce ne susțin și promovează constant: Mirela Retegan– Zurlandia, Fundația Noua Generație, Cristian China Birta, Daniel Osmanovici, Crenguța Roșu, jurnaliști, oameni de media și PR care duc, mereu  poveștile noastre către noi inimi și oameni de fapte bune!

La plecare a fost cu lacrimi și promisiuni de revedere!Tabăra la mare a copiilor #edulier a devenit subiect la Jurnal Pentru Copii- Digi24!

Mulțumim tuturor celor ce au făcut posibil visul copiilor noștri de a cunoaște marea! Mulțumim prieteni, susținători, voluntari! #primatabara #edulier #educatie

Echipa Edulier

PS: a fost fantastic in prima tabara la mare! După cum puteți vedea din imagini!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: