Sări la conţinut

#inapoilascoala2018

10 septembrie 2018

Dragi prieteni, copii, părinți,

Unul din proiectele asociației este, de 6 ani, campania Înapoi la școală, o campanie premiată la Gala Societății Civile cu premiul pentru eficiență.

Peste 2269 de copii au intrat în anul școlar cu ghiozdane și rechizite noi, cu zâmbete mari pe chip, doar în ultimii 5 ani.

În primul an mi se părea imposibil să strâng 70 de ghiozdane pentru cei mici din Corbeanca. Am reușit și asta mi-a dat avânt și mai mult curaj. Au urmat 150, apoi 250, 400, alt județ, alte 5 județe. La primele 1000 de ghiozdane am crezut că visez.” spune Cristiana Ionescu.

Campania a crescut, a căpătat noi și noi prieteni și susținători ai educației, din țară, dar și români plecați peste hotare care au dorit să facă ceva în satul natal.

Sâmbătă, 8 septembrie 2018, peste 100 de copilași din toate satele comunei Corbeanca, au primit ghiozdane și rechizite noi, pentru un început de an școlar vesel.

”Un copil educat este un ajutor pentru familia sa, o grijă mai puțin pentru comunitatea în care trăiește, un adult fericit. Nu voi uita niciodată prima mea zi de școală, în satul meu, Mechea-Corbeanca, cu gladiolele mai înalte decât mine, cu ghiozdanul cu ochi de pisică reflectorizant și stiloul meu cu peniță lată, chipul doamnei învățătoare Lepădatu și codițele împletite cu grijă de bunica mea, Mia. Este una dintre cele mai dragi amintiri ale copilăriei și așa mi-aș dori să fie pentru toți copiii” (Cristiana Ionescu)

Vom duce și cepe peste 900 de ghiozdane în zonele în care noi derulăm proiecte: Corbeanca, Periș, Buriaș, Bălteni, Brătulești, Otopeni, Balotești ( Ilfov), Daia ( Giurgiu), Ciocănești ( Dâmbovița), Liveni și Timuș ( Botoșani), Tătărăștii de Jos și Lada ( Teleorman) și București.

În ultimii 5 ani, asociația Edulier, cu ajutorul prietenilor, voluntarilor și susținătorilor, a trimis copiii la școală, contribuind, astfel, la prevenirea abandonului școlar, la oferirea de șanse copiilor din familii defavorizate, la creșterea stimei de sine a acestora.

Gașca Zurli a fost alături de noi și ne-a sprijnit cu 250 de ghiozdănele.

Iată ce mesaj au pentru cei mici:

Gașca Zurli

Le mulțumim tare, lor și tuturor prietenilor, susținătorilor și voluntarilor noștri! Campania de dăruit ghiozdănele continuă până la 1 octombrie 2018. Mulțumim echipei de voluntari OTP Bank și celei din Oradea, coordonate de Alina Hoza. Mulțumim fundația Fan Curier pentru că toate ghiozdanele din țară au ajuns la noi cu ajutorul vostru generos!Fundatia FanCourier-01

Pentru voi toți, copiii #edulier au un mesaj

Edulier vă invită să vă alăturați acestei campanii cu donații lunare, pentru ca cei mici să parcurgă tot anul școlar, donații în rechizite, ghiozdane sau fonduri pentru procurarea lor.

De ce? Zi de zi rătăcim mărunțiș, monede de 10 sau 50 de bani. Dacă le-am strânge am depăși suma de 15 lei. Acești bani ne prisosesc. Nu mai bine îi investim în educația acestor micuți? Setează o plată lunară ( debit direct sau plată programată) din platforma ta de online banking. Pentru companii: puteți sponsoriza cu 1100 de lei = 10 copii care vor începe anul școlar cu ghiozdane și rechizite noi. ( un email al contact@edulier.ro ți trimitem contractul de sponsorizare). Dacă doriți să ajutați, donațiile merg în contul Asociației EDULIER, CIF 22580154, RO85BACX0000001000188000, deschis la UNICREDIT Bank, sucursala Magheru, cu mentiunea Înapoi la Școală.39914028_1990362407682877_6381129166179270656_o.jpg

 

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: