Sări la conţinut

Ce fac edulierii când vin Sărbătorile de iarnă?

14 decembrie 2018

La Centrul Edulier ne pregătim intens pentru Sarbătorile de iarnă. Această perioada înseamnă pentru noi momente intense în care facem cadouri pentru copii, îi pregatim pe aceștia pentru vacanță, ne pregatim pentru tărgurile de sezon cu decorațiuni handmade făcute de copii, voluntari si prieteni, și mulțumim tuturor celor care ne-au fost, ne sunt și ne vor fi alături.

Am făcut decorațiuni simple, din materiale prietenoase copiilor – hartie, carton, margeluțe colorate, lână, elastic, șnururi deosebite – pentru a le prezenta tuturor la târgurile de Crăciun ce pot face copiii dislexici de la Centrul Edulier, pe lângă performanțele cognitive.

Scriem povești și mesaje prietenilor noștri pentru că, deși de multe ori suntem ocupați, nu vrem să pierdem acestă legătură prețioasă pentru noi. Pentru ca Edulier înseamnă în primul rând prietenie, veselie și dorința continuă de a ajuta.

De asemenea, am făcut un brad minunat care a incântat imaginația multora dintre micuții care ne-au trecut pragul zilele acestea. Și bineînțeles, toți sunt nerăbdători ca Moșul să ajungă cu darurile ce vor răsplăti eforturile din timpul anului.

***

În 2019 ne propunem să ajutăm cât mai mulți copii să citească. Centrul Edulier este singurul din România care oferă terapie educațională de recuperare în dislexie.
3 din 20 de copii prezintă o tulburare specifică de învățare ( dislexie) și au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.

Până la 31 decembrie companiile ne pot ajuta gratuit, redirecționând 20% din impozitul pe profitul realizat către copiii dislexici.

Cum ne poți ajuta?

Semnând un Contract de sponsorizare, singurul document necesar, prin care o companie susține serviciile pe care noi le oferim copiilor.
Descarcă contractul de sponsorizare de aici http://bit.ly/2Tva454. Sau ne poți cere o versiune a lui pe email la pentrucopii@edulier.ro
Nu te costă nimic să faci o faptă bună!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: