Sări la conţinut

Rolul familiei în relația cu un copil dislexic

14 decembrie 2018

Miercuri, 12 decembrie, Centrul Edulier reprezentat de doamna Cristiana Ionescu a participat la întâlnirea organizată de Itsy Bitsy FM pe tema „Rolul taților în viața bebelușilor”. Această întâlnire a făcut parte dintr-un demers Itsy Bitsy, o campanie de conștientizare a importanței rolului taților în viața bebelușilor.

A fost o masă rotundă într-un format prietenos, la care au participat circa 50 de persoane, reprezentanți ai autorităților, ONG-urilor, reprezentanți din mediul de business, specialiști, psihologi, presă și bloggeri. IKEA, unul dintre partenerii la aceste discuții, a adus bune practici din Suedia, țara în care bebelușii sunt crescuți 9 luni de mamă și 9 luni de tată.

Noi, la Centrul Edulier, considerăm că un copil are nevoie, pentru a se dezvolta armonios social și emoțional, de prezența în viața lui a tuturor membrilor familiei. De asemenea, este important ca tatăl să se implice în activitățile copilului, să arate interes pentru pasiunile acestuia și să îl încurajeze, dezvoltând astfel încrederea de sine a copilului. Mulți dintre parinții copiilor cu dislexie care vin la Centrul Edulier au înțeles importantanța prezenței și susținerii familiei în ameliorarea acestei tulburări. Astfel, părinții vin și îi sprijină pe cei mici la exercițiile pe care aceștia le fac la Centru, dar mai ales acasă când copiii au mai mare nevoie de susținerea familiei.

„Tata spune că la Centrul Edulier vin doar copii deștepti. Aici, ei sunt ajutați să poată citi mai bine” Andrei, 8 ani, dislexic

Ne mândrim că la Centrul Edulier încercăm în fiecare zi să facem copiii fericiți și pregatiți pentru viață.

***

În 2019 ne propunem să ajutăm cât mai mulți copii să citească. Centrul Edulier este singurul din România care oferă terapie educațională de recuperare în dislexie.
3 din 20 de copii prezintă o tulburare specifică de învățare ( dislexie) și au nevoie de ajutorul nostru, al tuturor.
Până la 31 decembrie companiile ne pot ajuta gratuit, redirecționând 20% din impozitul pe profitul realizat către copiii dislexici.

Cum ne poți ajuta?

Semnând un Contract de sponsorizare, singurul document necesar, prin care o companie susține serviciile pe care noi le oferim copiilor.
Descarcă contractul de sponsorizare de aici http://bit.ly/2Tva454. Sau ne poți cere o versiune a lui pe email la pentrucopii@edulier.ro
Nu te costă nimic să faci o faptă bună!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: