Sări la conţinut

De ce sunt importanți cei 2% pentru noi?

9 ianuarie 2019

A început un nou an și, implicit, o nouă luptă pentru noi pentru cât mai multe formulare prin care dvs. puteți direcționa 2% Centrului Edulier. Această sumă de 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior, conform legii, este la dispozitia dvs. pentru a o direcționa spre o cauză în care dvs. credeți. Dacă până în luna mai la 15 martie (!!!!) nu ați depus Formularul 230 (pentru venituri din salarii) sau Formularul 200 (pentru venituri din alte surse), cei 2% se vor duce automat la stat.

De aceea, vă rugăm să alegeți să faceți o schimbare în România, o schimbare în acord cu credințele și dorințele de bine pe care le nutriți. Însă, pentru că scopul să fie atins, vă sfătuim să completați aceste formulare chiar de acum.

De ce să ne grabim? Pentru că:
– hotărârea dvs. arată determinare și dorintă de implicare
– dacă lasați pe ultima sută de metri, perioada va fi foarte aglomerată, cronofagă și frustrantă, iar să faceți fapte bune vi se va părea un lucru foarte greu deși nu e deloc
– pe masură ce vor fi trimise, aceste formulare vor fi procesate mai repede, iar sprijinul pe care doriți să ni-l oferiți se va concretiza mai rapid, evitând perioada de vârf a activității de la Administrația financiară
– copiii, pe care intentionăm să-i ajutăm, vor primi mai repede ajutorul dvs.

Și ce vom face cu acești 2%?

De exemplu, în 2018 suma care s-a strâns în urma acestor formulare de 2% a fost folosită în vară pentru organizarea unei tabere la mare pentru 20 de copii care nu mai fuseseră niciodată într-o tabară. Copiii au primit atât mâncare, cazare și transport, căt și costume de baie, prosoape și obiecte sanitare.

Anul acesta scopul nostru este să dotam Centrul Edulier cu tehnologie asistivă pentru copiii cu dificultăți de învățare.

Cum puteți ajuta? E GRATUIT!

Puteți descărca de AICI Formularul 230 în forma lui actuală – dacă sunteți salariat(ă), angajat pe bază de contract individual de muncă sau funcționar public sau dacă ați obținut venituri asimilate salariilor
Și de AICI Formularul 200 în forma lui actuală – dacă ați realizat venituri din alte surse (PFA sistem real, PFA norme de venit, profesii liberale – medic, avocat, notar, expert contabil, arhitect – chirii, câștiguri din investiții, drepturi de autor, activități agricole, etc.)

După ce ați completat formularul, aveți două variante prin care îl puteți depune:

1. Trimiteți direct la Administratia Financiară de care aparțineți formularul (iar pe adresa noastra de email o copie a acestuia, pentru a vă putea mulțumi – contact@edulier.ro)// online, pe Spatiul privat virtual// prin posta, direct la ANAF de care apartineti cu domiciliul// direct la ghiseul ANAF
2. Chemați pe unul din colegii noștri, ridicăm formularul și îl depunem noi in numele dvs la Administrația financiară de care aparțineți.

Nu costă nimic, este semnătura care ajută cel mai mult! Mii de mulțumiri că te implici!

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: