Sări la conţinut

Punga Albă cu Vise 2018 s-a terminat, însă spectacolul Faptelor Bune continuă!

10 ianuarie 2019

Punga Albă cu Vise a fost proiectul de suflet al Asociației Edulier în această iarnă. În cadrul acestei acțiuni ne-am propus să oferim puțină fericire unor copii cu situații speciale. Ne-am mobilizat din toamnă să strângem fondurile necesare, haine, jucării, cărți și tot felul de lucruri de care un copil ar avea nevoie; să chemăm cât de mulți spiriduși am putut, care au făcut cadouri complete acestor copii. Fiecare cadou ne-am dorit să conțină ceva de îmbrăcat, o jucărie, o carte, dulciuri și fructe.

Anul acesta am reușit, datorită susținătorilor, voluntarilor, prietenilor și părinților, să aducem daruri la peste 1400 de copii. Inițial ne-am propus să ajungem la aproximativ 1000 de copii, însă ajutoarele noastre au făcut ca acest număr să crească considerabil.

Aceștia au fost copii cu vârste între 2 și 16 ani, care trăiesc în familii aflate la limita sărăciei, din Corbeanca, Periș, Bălteni, Buriaș, Balotești, Otopeni (IF), Ciocănari, Vizurești (DB), Ograda (IL), București, Daia (GR), Tătărăștii de Jos (Teleorman), Liveni și Timuș (Botoșani).
Pentru mulți dintre ei, acest dar a fost singurul dar de Crăciun primit până acum…

Am înfruntat vremea rea și drumurile proaste, însă bucuria de pe chipurile copiilor a fost neprețuită. Toți au mulțumit cum s-au priceput mai bine, însă așa cum spuneau chiar ei – nu știau suficiente cuvinte pentru a exprima fericirea.

Pentru 2018 proiectul Punga Albă cu Vise s-a încheiat! Va mulțumim din suflet tuturor – prieteni, voluntari, susuținători – pentru implicarea fantastică de care ați dat dovadă! Ne dorim să rămâneți în continuare alături de noi, implicându-vă în campaniile noastre viitoare.

Vă invitam să ne susutineti în continuare activitatea alegând unul dintre următoarele proiecte care sunt în derulare acum (le puteți alege pe amândouă):
– Direcționați cei 2% din impozitul pe veniturile obținute în anul anterior către Centrul Edulier. Găsiți detalii AICI >>
– Susțineti programul ”Înapoi la școală” donând sau setând ca donație recurentă lunară 15 lei în contul Asociației Edulier. Acești bani vor fi folosiți pentru combaterea abandonului școlar în rândul copiilor de la sate.

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: