Sări la conţinut

15 lei înseamnă șansa la educație pentru un copil

14 ianuarie 2019

Conform unui studiu realizat primăvara trecută de Organizația Salvați Copiii, rata de abandon școlar în mediul rural este de 26,6%, în orașele mici și suburbii e de 17,4%, iar în municipii e de 6,2%. Discriminarea în școală și lipsa politicilor publice fac ca aceste procente să nu scadă semnificativ.

Centrul Edulier încearcă în fiecare an cu ajutorul dumneavoastră – prieteni, voluntari și susținători – să reducă pe cât posibil abandonul școlar în rândul copiilor din mediul rural. Anul acesta în cadrul Campaniei „Înapoi la școală”, inițiem posibilitatea de a face o donație recurentă direct din platforma dumneavoastră de online banking.

Noi ne-am gândit la suma de 15 lei/lună. De ce 15 lei? Ce pot însemna 15 lei/lună pentru cei mai mulți dintre dvs.? Înseamnă meniul de prânz de la cantină dintr-o zi; poate un pachet de țigări; poate o cafea în oraș într-o zi. 15 lei/lună înseamnă 50 de bani/zi – adică mai puțin de o cafea de la automat, mai puțin de un covrig, mai puțin de o apa minerală.

Însă dacă vă doriți ca 15 lei/lună să conteze cu adevărat, puteți dărui educație pentru un an întreg unui copil din satele noastre. E atât de simplu: setați o plată lunară din platforma dvs. de online banking de doar 15 lei. Noi vă mulțumim înmiit! Cadoul acesta te va bucura un an întreg, iar un copil va primi educație pentru încă un an!

Datele noastre sunt:
Asociația Edulier
CIF 22580154
COD IBAN RO85BACX0000001000188000, deschis la Unicredit Magheru
cu mențiunea „Înapoi la școală”

De asemenea, puteți dona cu cardul și AICI – Donație card

Reclame
No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: