Sări la conţinut

Mărțișoare Edulier pentru un viitor mai bun #martisorpentruviitor

28 ianuarie 2019

Acum că ianuarie a trecut și ne-am revenit după Sărbători, e timpul să trecem la treabă. Adică să ne pregătim temeinic pentru Mărțișor pentru viitor! 

Împreună cu prietenii Edulier, voluntarii, părinții și copiii noștri ne-am apucat să confecționăm cele mai creative mărțișoare pentru a fi oferite celor dragi.

Acest lucru, pe lângă faptul că este o tradiție a Centrului Edulier, îi motivează pe cei care ne ajută să facă ceva util, frumos și valoros cu mâinile lor și mărțișoarele vor ajuta Centrul să exite în continuare și să ofere cele mai bune servicii pentru persoanele cu dislexie.

Mărțișoarele, realizate de copiii, mamele, voluntarii Edulier, sunt destinate atragerii de fonduri pentru susținerea copiilor cu dificultăți de învățare datorate dislexiei sau sărăciei.

 

Mulțumim fotografilor noștri voluntari! Adu primăvara mai aproape!

Comandă Mărțișor pentru viitor! 

Puteți comanda prin email contact@edulier.ro, la telefon 0213138344//0744980192, prin mesaj privat pe pagina de facebook https://www.facebook.com/EDULIER.RO/

Veți putea admira și cumpăra frumoasele mărțișoare Edulier de la târgurile de sezon, dar, mai ales, de pe pagina noastră de charity shop de aici: https://edulier.ro/categorie-produs/martisor-pentru-viitor/

Prin cumpărarea unui mărțișor Edulier puteți aduce o mică contribuție singurului centru specializat în terapia copiilor cu tulburări de învățare din România, dar care pentru noi înseamnă extrem de mult.

Copiii cu tulburari de învățare sunt dese ori catalogați ca fiind leneși, distrați, nesilitori sau chiar mai rău. Însă, de cele mai multe ori, sunt copii cu capacități intelectuale peste medie, care nu se pot adapta sau au probleme în a se adapta actualului sistem de învățământ. Aceștia au nevoie de tarapie educațională pentru a se putea integra și a avea o viață adultă funcțională în societate.

Vă mulțumim în numele copiilor

No comments yet

Lasă un comentariu