Sări la conţinut

#primatabara 2019 – La revedere, tabără dragă!

9 iulie 2019

S-a încheiat de curând și #primatabara din 2019. 20 de copii au fost fericiți o săptămână la mare unde s-au bălăcit în apă și au luat parte la tot felul de activități. Cu ajutorul îndrumătorilor au învățat să bată cuie, să facă obiecte de decor, jocuri, brățări, prăjituri și să lege prietenii.

S-a stat la cort, s-a stat la foc de tabăra, s-au legat prietenii, s-au certat, s-au împăcat, s-a râs mult, s-au jucat, s-au luptat pentru premii, au câștigat, s-au bucurat, și-au descoperit pasiuni care pot deveni viitoare meserii…

Pentru toate aceste clipe minunate pe care le-au dăruit copiilor vrem să mulțumim tuturor susținătorilor, voluntarilor și prietenilor pentru că datorită lor această tabără a fost posibilă. Mulțumim celor care au donat haine, tricouri, șepci, bandane; celor care au donat mâncare – cereale, pufuleți, croasante etc.; celor care au donat creme de plajă și spray de țânțari pentru protecția copiilor; celor care au donat și cea mai mică suma de bani pentru că aceste sume ne-au ajutat să asigurăm mesele zilnice ale copiilor și mult iubita înghețată.

Vă mulțumim tuturor pentru tot!

Și dacă v-a plăcut să ajutați acești copii să meargă în prima lor tabără la mare sau dacă vă doriți să ajutați copiii cu situații financiare precare să nu abandoneze școala, vă invităm să vă implicați în programul nostru „Înapoi la școală”.

Centrul Edulier încearcă în fiecare an cu ajutorul dumneavoastră – prieteni, voluntari și susținători – să reducă pe cât posibil abandonul școlar în rândul copiilor din mediul rural. Anul acesta în cadrul Campaniei „Înapoi la școală”, inițiem posibilitatea de a face o donație recurentă direct din platforma dumneavoastră de online banking.

Noi ne-am gândit la suma de 15 lei/lună. De ce 15 lei? Ce pot însemna 15 lei/lună pentru cei mai mulți dintre dvs.? 15 lei/lună înseamnă 50 de bani/zi – adică mai puțin de o cafea de la automat, mai puțin de un covrig, mai puțin de o apa minerală.

Însă dacă vă doriți ca 15 lei/lună să conteze cu adevărat, puteți dărui educație pentru un an întreg unui copil din satele noastre. E atât de simplu: setați o plată lunară din platforma dvs. de online banking de doar 15 lei. Noi vă mulțumim înmiit! Cadoul acesta te va bucura un an întreg, iar un copil va primi educație pentru încă un an!

Datele noastre sunt:
Asociația Edulier
CIF 22580154
COD IBAN RO85BACX0000001000188000, deschis la Unicredit Magheru
cu mențiunea „Înapoi la școală”

De asemenea, puteți dona cu cardul și AICI – Donație card

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: