Sări la conţinut

SOS – Spiriduși pentru Punga Albă cu Vise 2019

5 noiembrie 2019

În fiecare an ne jurăm că nu mai facem campanii pentru Crăciun, pentru Paști, pentru începutul școlii, pentru vacanța de vară etc. și de fiecare dată cedăm. Cedăm când vorbim pe parcursul anului la telefon cu părinți îngrijorați și triști, când vedem copiii fericiți de orice atenție care li se acordă, când îi vedem că zâmbesc și se bucură de lucruri care pentru noi sunt banale, când vin alături de noi susținători, voluntari și prieteni.

Așa că după ce ne-am gândit intens, am hotărât să lansăm și anul acesta Campania Punga Albă cu Vise. Vă invităm să vă transformați în spiriduși și să ne ajutați la strângerea de fonduri/donații pentru cadourile de Crăciun ale copiilor din cadrul proiectului Edulier.

În 2019, Moș Crăciun trebuie să ajungă la 1604 copii, cu vârste intre 2 și 16 ani, din familii aflate la limita sărăciei, din Corbeanca, Periș, Bălteni, Buriaș, Balotești, Otopeni – (IF), Ciocănari, Vizurești – (DB), Ograda – (IL), București, Daia – (GR), Tătărăștii de Jos – (TR), Liveni , Timuș – (Botoșani).

Pentru mulți dintre ei, Crăciunul e doar o altă zi, o zi plină de tristețe, cu ceai și pâine la micul dejun, cu jucării stricate, cu frig și greutăți pe care niciodată nu ar trebui să le poarte umerii de copii. Pentru mulți dintre ei, poate fi singurul dar de Crăciun primit până acum.

Avem nevoie de ajutorul vostru! Le putem dărui împreună un Crăciun la care nici nu visează!

Cum?
Pasul 1
Inscrie-te ca spiriduș în campania Punga Albă cu Vise, până la 1 decembrie 2019, aici http://bit.ly/2znggBh
Spune și prietenilor tăi despre asta!

Pasul 2
– Dacă alegi să ajuți cu o Pungă Albă, umple-o cu vise: o jucărie nouă, ceva dulce și bun, fructe, șosete groase de iarnă, pijama călduroasă, căciulă și mănuși de iarnă, haină groasă, un cozonac, o conservă, un compot, un bon de masă.

– Dacă alegi să ne ajuți cu donații în bani, cadoul unui micuț este cam 55 de lei. 500 de lei este masa de Crăciun pentru o întreagă familie. Donațiile merg în contul Asociației EDULIER, CIF 22580154, RO85BACX0000001000188000, deschis la UNICREDIT Bank, sucursala Magheru, cu mentiunea Punga Alba cu Vise!

Donații direct cu cardul aici: https://edulier.ro/produs/donatie/

– Dacă ești companie – sponsorizează cu 20% din impozitul pe profit.

O banală pungă albă are puterea de a împlini vise! Doar acum!

Avem nevoie de tine, de inima și dedicația ta, de timpul pe care ni-l poți dărui pentru a-i ajuta pe prichindei, până cel mai târziu 10 decembrie 2019.

Mulțumim!
Echipa Edulier

No comments yet

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: