Sări la conţinut

Bucură-te de copilărie #1iunie

4 iunie 2018

Dragi copii, dragi părinți,

Pe 1 iunie 2018, de Ziua Copilului,  în centrul orasului Bolintin-Vale ne-am bucurat împreună de copilărie: copii, părinți, autorități, cadre didactice, voluntari.
Am sărbătorit această minunată zi prin muzică, dans, jocuri, ateliere de creație, tombole cu premii, jocuri Wii și multe alte surprize.
Evenimentul, aflat la cea de-a doua ediție, a fost  organizat în parteneriat de Asociația Sfantul Stelian Ocrotitorul Copiilor, Asociația Edulier, Zona Bolintin, Liceul tehnologic Dimitrie Bolintineanu, sub patronajul Primăriei Bolintin-Vale, a Consiliului Local Bolintin-Vale, cu participarea Club Sportiv Braka, a voluntarilor și a copiilor orașului!

Atelierul de pictură pe față, derulat cu 4 stații simultane, s-a bucurat de un succes imens! Copiii au așteptat cu nerăbdare să devină personajele lor preferate! Le mulțumim voluntarilor noștri minunați!

Tortul de 70 de kg, în formă de șotron = Bucuria copiilor-  a indulcit acest frumos eveniment. Mulțumim Le gateaux du Simone pentru gestul generos!

Stația de jocuri Wii destinată celor mai mari și mai îndrăzneți a fost atracția supremă! Bucuria câștigătorilor se vede în imagini!

Zona de construcții cu cărămizi Lego a avut un mare succes! Fiecare micuț, îndrumat de voluntarii noștri, și-a construit o jucărie cu care a plecat acasă!

Cabina foto, o noutate apreciată foarte mult de copii, dar și de părinții ce au putut imortaliza amintiri frumoase cu cei mici.

De 1 iunie, la Bolintin-Vale, a poposit și Profesorul trăsnit Kiki, alături de asistenta sa , Minnie, într-o demonstrație de știință distractivă! Mulțumim #funscience #profesorultrasnit

Educația este parte din drepturile fundamentale ale copilului, așadar nu putea lipsi de 1 iunie-Ziua Internațională a drepturilor copilului. A venit în haine amuzante, sub forma a 2 mega-rebusuri, ce s-au bucurat de apreciere din partea școlarilor.

Un cuvânt ce a definit ziua de 1 iunie și evenimentul nostru dedicat celor mici a fost, fără îndoială, DANS!! Copii, grupuri de dansatori de la Braka și Flori Bolintinene, părinți, voluntari, toți s-au prins în dansurile organizate sau ad-hoc!

 

Ziua a fost condimentată cu o tombolă ci peste 200 de premii, dar și cu multe baloane frumoase cu heliu.

Avem de mulțumit tuturor celor  ce au făcut posibil acest eveniment:

-asociația Sfantul Stelian Ocrotitorul Copiilor,

-Zona Bolintin,

-Liceul tehnologic Dimitrie Bolintineanu,

– Primăriei Bolintin-Vale,

-Consiliului Local Bolintin-Vale,

-Club Sportiv Braka,

-voluntarilor Alexandra, Adi, Elisa, Ana, Marius, Eugen, Ana maria Galeteanu. Gabriela,  Cristi, Cristiana.

Ne-a plăcut, le-a plăcut! ce rămâne de făcut?

O altă ediție, noi provocări! Ne revedem în 2019.

 

 

No comments yet

Lasă un comentariu